Boligparken, tre siste boliger i rekke!

I høyden på Silsand bygges vi et nytt felt – Boligparken Silsand – med moderne, lyse og lettstelte boliger.

Ønsker du eneboliger i rekke kan vi nå tilby tre nye boligtyper, type E. (Merk at type E vil trolig bli tegnet om i forhold til illustrasjonen nedenfor, men skissen viser hvor de vil bli plassert).

  logo-finn-bolig-small Se alle våre aktive finn-annonser her!

Våre gjenstående eneboliger i rekke:

BoligSo­ve­romEtasjerP-romBRAPris
E142ca 150 m²ca 191 m²kr. 5.690.000,-.
E242ca 150 m²ca 191 m²kr. 5.490.000,-
E332ca 128 m²ca 166 m²kr. 5.100.000,-
(Merk at tidligere annonserte eneboliger i rekke, type C og D, er alle solgt)

Fasiliteter

 • Dobbel carport/P-plass
 • Aircondition
 • Vedovn
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Turterreng

Generelt

Våre nye boliger type E er de tre siste boliger i rekke i Boligparken Silsand.  Boligene bygges nært marka, i et solrikt område med flott turterreng rett utenfor døra.  Beliggenheten er sentral på Silsand, kort vei til skole, barnehage, idrettshall, legekontor, butikk, bakeri og kafe.  Fin utsikt med fasader som er vestvendt mot marka og østvendt mot felles lekeområde.

Boligene er moderne med god arealutnyttelse og med kvaliteter som gjør vedlikeholdet enkelt.  Boligene har 3-4 soverom, 2 bad, stort kjøkken med utgang til terrasse mot nord, stue med utgang til terrasse mot sør. Carporter med utebod og gjesteparkering foran boligen.  Det er dessuten ekstra gjesteparkering og avfallshåndtering ved innkjøring til feltet, noe som gjør at trafikken inn i feltet reduseres og området blir barnevennlig og koselig å bo i.

Interiør

Kjøkkenet er stort, og har moderne design med hvite fronter og underlimt oppvaskkum.  Alle hvitevarer er integrert.  Kunden står fritt til å velge andre fronter for å sette sitt personlige preg på kjøkkenet.  Interiøret er lyst og trivelig. 

Varme / ventilasjon / sentralstøvsuger

Det leveres luft til luft varmepumpe av god kvalitet, panelovn under vindu i stue, varmekabler i gulv på begge bad.  Balansert ventilasjon med høy virkningsgrad.  Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer og i utebod.

Eksteriør

Utvendig kledning i Royalimpregnert materiale.  Store vinduer med utvendig solskjerming av høy kvalitet i stue og soverom mot sør.  Terrasser i plan 2 med utgang fra både kjøkken og stue.  Plan 1 får uteterrasse med utgang fra stort soverom. Overbygd inngangsparti med utebod og dobbel carport.  Asfaltert innkjøring til boligene, carport og utebod.

Uteområde

Flott turterreng rundt boligene.  Det er opparbeidet uteområde for lek og felles opphold slik vist i situasjonsplanen.  Boligparken har ekstra gjesteparkering ved innkjøringen, samt felles område for avfallshåndtering.

—ooo—

Hva med frittstående eneboliger?

Boligparken Silsand har også frittstående eneboliger.
Disse bygges i regi av Bygg i Nord Bolig.
De vises ikke her, men du kan se dem på www.bygginord.no .

—ooo—

Ønsker du å bli holdt informert om BOLIGPARKEN Silsand og hva vi kan tilby fremover?

Ja, jeg vil ha mer informasjon!

Du kan selvsagt også ringe oss!

Doris Sørensen,
mobil 971 05 108.

Alf Elvebakk,
mobil 957 64 484

Bygg i Nord Prosjekt AS
Tlf. 778 70 300
Epost: firmapost@bin-gruppen.no