Boligparken, enebolig i rekke

Bolig C1 og C2. Begge er nå solgt.

Oppdatert 18.05.2020: Alle våre eneboliger i rekke, type C og D, er nå solgt. Tre nye eneboliger – type E – blir tegnet om og legges ut for salg våren 2020.

Les mer om tre nye boliger i rekke (type E) her!

Bli med inn i rekkehus type C1 som er ferdig møblert og innflyttingsklar

I høyden på Silsand bygges vi moderne, lyse og lettstelte boliger.
Ønsker du eneboliger i rekke kan vi per i dag (første salgstrinn) tilby 5 boliger (type C og D i illustrasjonen nedenfor).

logo-finn  logo-finn-bolig-small Se alle våre aktive finn-annonser her!

Våre eneboliger i rekke (første byggetrinn):

Bolig So­ve­rom Etasjer P-rom BRA Total­pris
C1 3 2 121 m² 128 m² solgt!
C2 3 2 121 m² 128 m² solgt!
D1 3 2 121 m² 128 m² solgt!
D2 3 2 121 m² 128 m² solgt!
D3 3 2 121 m² 128 m² solgt!

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Vedovn
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Utsikt
 • Turterreng

Generelt

I byggetrinn 1 legges det for salg fem eneboliger i rekke i Boligparken Silsand.  Boligene bygges nært marka, i et solrikt område med flott turterreng rett utenfor døra.  Beliggenheten er sentral på Silsand, kort vei til skole, barnehage, idrettshall, legekontor, butikk, bakeri og kafe.  Fin utsikt med fasader som er vestvendt mot marka, og østvendt mot felles lekeområde.

Boligene er moderne med god arealutnyttelse og med kvaliteter som gjør vedlikeholdet enkelt.  Boligene har 3-4 soverom, 2 bad, stort kjøkken med utgang til terrasse, stue med mulighet for utgang til takterrasse over carport . Carport med utebod og gjesteparkering foran boligen.  Det er planlagt ekstra gjesteparkering og avfallshåndtering ved innkjøring til boligene, noe som gjør at trafikken inn i feltet reduseres og området blir barnevennlig og koselig å bo i.

Interiør

Kjøkken og bad leveres fra Kvik Kjøkken, Tromsø.  Kjøkkenet er stort, og har moderne design med hvite fronter og underlimt oppvaskkum.  Alle hvitevarer er integrert.  Kunden står fritt til å velge andre fronter for å sette sitt personlige preg på kjøkkenet.  Alle vegger er holdt i lyse farger.  Det er parkett på gulvene i stue og soverom plan 2, og belegg i kjøkken, gang og soverom i plan 1.  Trappa er hvitmalt med stålspiler i rekkverket.

Varme / ventilasjon / sentralstøvsuger

Det leveres luft til luft varmepumpe av god kvalitet, panelovn under vindu i stue, varmekabler i gulv på begge bad.  Balansert ventilasjon med høy virkningsgrad.  Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer og i utebod.

Eksteriør

Utvendig kledning i Royalimpregnert materiale.  Store vinduer med utvendig solskjerming av høy kvalitet i stue og kjøkken mot vest.  Stor terrasse med utgang fra kjøkken plan 1, og mulighet for flott takterrasse over carport.  Overbygd inngangsparti med utebod og carport.  Asfaltert innkjøring til boligene, carport og utebod.

Uteområde

Flott turterreng rundt boligene.  Det blir opparbeidet uteområde for lek og felles opphold slik vist i situasjonsplanen.  Boligparken har ekstra gjesteparkering ved innkjøringen, samt felles område for avfallshåndtering.

–oo–

Hva med frittstående eneboliger?

Boligparken Silsand får også frittstående eneboliger. Disse bygges i regi av Bygg i Nord Bolig.
De vises ikke her, men du kan se dem på www.bygginord.no .

Ønsker du å bli holdt informert om BOLIGPARKEN Silsand og hva vi kan tilby fremover?

Ja, jeg vil ha mer informasjon!

Du kan selvsagt også ringe oss!

Bygg i Nord Prosjekt AS
Tlf. 778 70 300
Epost: firmapost@bin-gruppen.no