Boligparken, tre siste boliger i rekke, type E

Størrelse på boligene (type E) er BRA 145 m2 (P-rom = 120 m2).

Oppdatert: Alle boliger i rekke er nå solgt!

Siste enebolig i rekke er type E (BRA 145 m2 og P-rom 120 m2)

  logo-finn-bolig-small Se alle våre aktive finn-annonser her!

Fasiliteter

 • Dobbel carport/P-plass
 • Aircondition
 • Vedovn
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Ingen gjenboere
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt
 • Turterreng

Generelt

Våre nye boliger type E er de tre siste boliger i rekke i Boligparken Silsand.  Boligene bygges nært marka, i et solrikt område med flott turterreng rett utenfor døra.  Beliggenheten er sentral på Silsand, kort vei til skole, barnehage, idrettshall, legekontor, butikk, bakeri og kafe.  Fin utsikt med fasader som er vestvendt mot marka og østvendt mot felles lekeområde.

Boligene er moderne med god arealutnyttelse og med kvaliteter som gjør vedlikeholdet enkelt.  Boligene har 3 soverom, 2 bad, stort kjøkken med utgang til terrasse, stue med utgang til terrasse. Carport med utebod og gjesteparkering foran boligen.  Det er dessuten ekstra gjesteparkering og avfallshåndtering ved innkjøring til feltet, noe som gjør at trafikken inn i feltet reduseres og området blir barnevennlig og koselig å bo i.

Interiør

Kjøkkenet er stort, og har moderne design med hvite fronter og underlimt oppvaskkum.  Alle hvitevarer er integrert.  Kunden står fritt til å velge andre fronter for å sette sitt personlige preg på kjøkkenet.  Interiøret er lyst og trivelig. 

Varme / ventilasjon / sentralstøvsuger

Det leveres luft til luft varmepumpe av god kvalitet, panelovn under vindu i stue, varmekabler i gulv på begge bad.  Balansert ventilasjon med høy virkningsgrad.  Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer og i utebod.

Eksteriør

Utvendig kledning i Royalimpregnert materiale.  Store vinduer med utvendig solskjerming av høy kvalitet i stue og soverom mot sør. Terrasse i plan 2 med utgang fra stue.  Plan 1 har terrasse med utgang fra stort kjøkken. Overbygd inngangsparti med utebod og carport.  Asfaltert innkjøring til boligene, carport og utebod.

Uteområde

Flott turterreng rundt boligene.  Det er opparbeidet uteområde for lek og felles opphold slik vist i situasjonsplanen.  Boligparken har ekstra gjesteparkering ved innkjøringen, samt felles område for avfallshåndtering.

—ooo—

Hva med frittstående eneboliger?

Boligparken Silsand har også frittstående eneboliger.
Disse bygges i regi av Bygg i Nord Bolig.
De vises ikke her, men du kan se dem på www.bygginord.no .

—ooo—

Ønsker du å bli holdt informert om BOLIGPARKEN Silsand og hva vi kan tilby fremover?

Ja, jeg vil ha mer informasjon!

Du kan selvsagt også ringe oss!

Doris Sørensen,
mobil 971 05 108.

Alf Elvebakk,
mobil 957 64 484

Bygg i Nord Prosjekt AS
Tlf. 778 70 300
Epost: firmapost@bin-gruppen.no