Flunkende nytt

Boligparken Silsand er et helt nytt boligområde på Silsand. Gjennom helhetlig tenkning fra starten av har vi forsøkt å skape et gjennomført og moderne uttrykk i kombinasjon med funksjonelle og trivelige løsninger. Derfor vil ingen boliger i feltet «stikke seg ut» på en unaturlig måte.

Nærhet til natur, utmark og skiløype

Boligparken Silsand har Silsandmarka som nærmeste nabo. Trollvannet ligger like bortenfor med skøytemuligheter på senhøsten/vinteren. Det er kort vei til stier om sommeren og skiløype om vinteren.

Nytt fra i år er at Senja Ski kjører dobbeltspor med løypemaskin helt til husveggen

Fellesområder med lekeplass

Boligparken Silsand har to små lekeplasser med benker og lekeapparater som bidrar til å gjøre det barnevennlig og trivelig. Her kan både unge og eldre møtes ute og ha det hyggelig.

Tilbaketrukket, men sentralt

Boligparken Silsand ligger i enden av Silsand Mellom. Her er det ingen gjennomgangstrafikk og dermed lite sjenerende støy. Det er gangavstand til barnehage, skole, butikk, bakeri, spisested, m.v. og noen få minutters kjøring til idrettsanlegg/storhall eller Finnsnes sentrum.

Solrikt

Boligparken Silsand ligger oppe på flaten mellom Silsand Mellom og Silsand Sør. Området har flott solgang og på sommeren er det kveldssol/midnattssol, noe som ikke er så vanlig for øvrige deler av Silsand.

Felles gjesteparkering

Boligparken Silsand har et eget område for gjesteparkering. Parkeringsområdet er selvsagt opplyst og asfaltert i likhet med veisløyfene.

Moderne avfallssystem

Boligparken Silsand har – som det første feltet i Midt-Troms – et moderne og flott system for avfallshåndtering, slik at man ikke trenger løse avfallsdunker for hver bolig.

Etablert velforening

Boligparken Silsand har en egen velforening som ivaretar beboernes felles interesser. F.eks. er snøbrøyting av vei, gjesteparkering og alle avkjørsler ivaretatt gjennom en felles avtale.

___


Mer informasjon om leiligheter og eneboliger i rekke finner du her!


Mer informasjon om frittstående eneboliger i feltet finner du her (regi: Bygg i Nord Bolig AS)