Boligparken, leiligheter

Boligparken Silsand ligger sentralt på Silsand og vender mot Gisundet i sør og vest.  Området har en koselig og solrik beliggenhet nært marka.  Her har du kort vei til både skole, barnehage, idrettshall, butikker, kafe, legekontor og fotballbane.  Boligene er moderne utformet og tilpasset den flotte naturen området har å by på.  Fire nye leiligheter (F/G) er ferdigstilte og klare for innflytting.  

Boligtype F/G – alle 4 solgt!

Fantastisk utsikt og gode solforhold beliggende i Boligparken Silsand. Moderne, lettstelte og med gode planløsninger.

– – – –

Boligtype A – alle solgt

Overleveres til sluttkunder i april 2018.
Boligtype A er en 4-mannsbolig, hvor hver leilighet har et areal på 65 kvm.

 

Felles for de 4 leilighetene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse og flott romfølelse. Hver bolig har enten terrasse eller balkong, slik at du og gjestene kan sitte utendørs når solen titter frem. Leilighetene har store vindusflater som slipper inn mye lys. Det er utvendig solskjerming av meget god kvalitet på vinduene i stue og kjøkken. Sportsbod i overbygget inngangsparti. Carport og gjesteparkering.

Boligtype B – Alle solgt

Boligene ble overlevert sluttkunder i januar 2018.
Boligtype B er en 4-mannsbolig, hvor hver leilighet har et areal på 87 kvm.

 

Felles for de 4 leilighetene er at de har en praktisk planløsning med god arealutnyttelse og flott romfølelse. Hver bolig har enten terrasse i første etasje eller balkong i andre etasje med utgang fra stue mot sør og fra soverom/tvstue mot nord, slik at du kan nyte solen, nærmest hele døgnet sammen med gjestene dine. Leilighetene har store vindusflater som slipper inn mye lys. Det er utvendig solskjerming av meget god kvalitet på vinduene i stue og kjøkken. Det er 2 sportsboder til hver leilighet, en i overbygget inngangsparti og en i carport.

Generelt

Det blir bygget gjesteparkering og avfallshåndtering ved innkjørselen til Boligparken. Dette gjør at feltet blir barnevennlig og trivelig å bo i. Det opparbeides lekeplass med lekestativer og sittegrupper som gir mulighet for sosialt samvær.

Bygg i Nord Prosjekt leverer hus med god standard, varmepumpe, balansert ventilasjon og fra den danske kjøkkenleverandøren KVIK leveres et pent og praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer fra Bosch. I kjøkken/stue er det utgang til terrasse/balkong og i 2.etg. er takhøyden 265 cm, noe som gir en luftig og god romfølelse.

Ønsker du å bli holdt informert om BOLIGPARKEN Silsand og hva vi kan tilby fremover?

Ja, jeg vil ha mer informasjon!

Du kan selvsagt også ringe oss!

Bygg i Nord Prosjekt AS
Tlf. 778 70 300
Epost: firmapost@bin-gruppen.no